English Nederlands
 
Laatste nieuws

Inkoop en produktie in China

China speelt een belangrijke rol in de internationale handel. "Made in China" staat op erg veel produkten. Importeren uit China is populair in Nederland en Belgie. Voor veel bedrijven is het uitbesteden van produktie en de inkoop van produkten een goede aanvulling op de bedrijfsactiviteiten. Er zijn andere lander waar het mogelijk is vanuit te importeren, maar China is erg aantrekkelijk door het enorme aanbod van produkten. Importeren van veel verschillende produkten is eenvoudig vanuit China. De lokale markt in China is ook erg aantrekkelijk voor de afzet van produkten. Ook daarin kan J&Y u van dienst zijn. Zie de informtie elders op deze website.

Import uit China aangepast aan uw wensen

Onze diensten zijn erop toegespitst de juiste leverancier te vinden en ervoor zorg te dragen dat ieder artikel, in iedere doos precies is zoals de klant het verwacht. We beoordelen door middel van een audit iedere leverancier voordat er een order wordt geplaatst en iedere order worden tijdens productie en voor levering gecontroleerd. Importeren uit China moet probleemloos verlopen, dan is J&Y het geld waard. Onze medewerkers staan in direct contact met de technici en inkopers van onze klanten. De combinatie in kennis van product en productietechniek staat garant voor het beste resultaat. Onze motivatie en zelfvertrouwen zijn groot, J&Y neemt de verantwoording voor de levering. Voor importeren uit China neemt J&Y de volle garantieverplichting voor onze rekening. Onze samenwerking met klant en levernacier is hecht. Alleen door te leveren met een hoge kwaliteit is J&Y is staat de eigen onderneming te continueren.

De beste garantie bij importeren uit China

By J&Y nemen we de garantieverplichting op ons. De klanten kunnen er dan op vertrouwen dat we onze uiterste best zullen doen om ieder probleem te voorkomen, aan alles te denken en niets aan het toeval over te laten. Hiermee heeft u met J&Y een maximaal toegewijde handelspartner in China. Deze service is uniek. De service is nog beter als u bedenkt dat onze leveringsconditie FOB China is, maar als er sprake is van het verzenden van vervangende goederen dan neemt J&Y de rekening voor het transport op zich. Importeren uit China, zo veilig mogelijk.

Onze inkoop en uitbestedingactiviteiten:

  • Machinery en machinery onderdelenChinese wall
  • Elektrische componenten
  • Plastics, injected, moulded en extrusion.
  • Onderdelen voor de koelingsindustrie, auto-industrie en scheepsbouw
  • Importeren uit China van complete assemblages
  • Consumenten goederen
  • etc etc

Zekerheid bij levering, voor J&Y

De lijst van producten die u via ons uit China kunt importeren is groot. Toch is er nog veel dat we niet beschikbaar hebben voor import uit China. Omdat we zelf de garantieverplichting op ons nemen, doen we alleen datgene waar we zelf de expertise voor in huis hebben. Als J&Y een nieuwe kans ziet voor een produkt dat u kunt importeren uit China, dan zoeken we eerst de juiste expertise, doen goed onderzoek naar de juiste leveranciers, en pas dan gaa we tot levering over. Het laatste produkt dat toegevoegd is aan de lijst van produkten die beschikbaar zijn voor import uit China zijn LED verlichtingen.

Vermideren geinvesteerd vermogen bij importeren uit China

Buitenlandse bedrijven produceren in China primair omdat produktie in China goedkoop is. J&Y is zich hier goed van bewust. We ondersteunen actief de productie in kleine hoeveelheden, verzamelen goederen van verschillende levernaciers in 1 container en reduceren de investering van geld in voorraad. Om dit goed te doen maakt J&Y gebruik van eigen warehouses,moderne distributiemethoden en een snel en efficinet inkoop en controleproces.

Indien u meerdere producten regelmatig bij ons besteld, dan kunt u gebruik maken van een geautomatiseerde oplossing waarbij u zelf zeer nauwkeurig de indeling van de container kunt bepalen. Hiermee kunnen de transportkosten goed in de hand gehouden worden.

Voor specifieke vragen over onze werkwijze, bezoek de veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet bij, stuur ons dan een bericht.