English Nederlands
 
Laatste nieuws

Zakelijke dienstverlening in China

Bedrijven die internationaal operen vragen van hun toeleveranciers een actieve opstelling bij het zoeken naar de beste oplossingen voorKaart van China inkoop, productie en verkoop in China. J&Y heeft een volledig team deskundigen in huis waarmee we in staat zijn turn-key oplossingen te leveren. Onze dienstverlening is gebaseert op kennis, kunde, motivatie, een geweldige zakelijk netwerk in China en een uitstekende kwaliteitscontrole.
De zakencultuur in China is bekend terrein voor ons, net zoals de zakencultuur in veel andere landen bekend voor ons is. Op dit moment heeft J&Y klanten in 27 landen. Bij de meeste klanten zijn we daadwerkelijk op bezoek geweest om kennis te maken en de productiefaciliteiten te bekijken en de productieprocessen te begrijpen. We zijn op de lange termijn gericht en zijn niet bang in samenwerkingen te investering. dat is ook de reden waarom we nooit een factuur sturen voordat er sprake is van de levering van goederen.

Een overzicht van de diensten die we verlenen:

  • Inkoop en productie in China. Onder begeleiding van ervaring technici die de productkennis hebben
  • Inkoop agent. Asistentie bij productontwikkeling, kwaliteitscontrole, export/import, branding etc.
  • Juridische dienstverlening. Overeenkomsten, arbitrage, algemene voorwaarden etc
  • Bedrijfsregistratie in China: Alles wat te maken heeft met het opzetten van een eigen bedrijf in China kan door ons begeleid cq. uitgevoerd worden. Inclusief het leveren van management, board members en inkopers voor de nieuwe onderneming. 
  • Verkoop begeleiding. Merknaam registratie, distributie, marketing, research etc
  • Adviseren van Chinese bedrijven voor verkoop en/of vestiging buiten China
  • Begeleiding van handelsmissies, waarbij we gebruik maken van onze sterke hands-on ervaringen in de provincies Shanghai, Zhejiang en Jiangsu.