English Nederlands
 
Laatste nieuws

 

Contact informatie voor import uit China

Voor importeren uit China is J&Y het juiste, professionele adres. Onze specialisten staan voor u klaar om uw zakelijke belangen in China zo goed mogelijk te behartigen. Produktontwikkeling, inkoop, produktie en andere dienstverlening om uw importeren uit China zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken.

J&Y Shanghai Int'l Trading Co., Ltd.
Room A-304 Hai Shang Yi Ping
No. 112 Jiuhua Road
Suzhou, China 215027

Telefoon: +86 512 625 673 51
Fax: +86 512 625 673 50
E-mail: info@jy-trading.com

 

U bent welkom ons te bezoeken in Suzhou. We hebben een haal en brengservice voor Shanghai Pudong en Hongqiao vliegvelden. We kunnen ook een hotel voor u reserveren. Kom langs voor een persoonlijk ontmoeting met de personeelsleden die het werk in China doen.

J&Y - The Power of Local Knowledge!

J&Y zal iedere vraag en aanvraag serieus behandelen. Uiteraard zijn er zaken die wij niet voor u in China kunnen verkopen, regelen, inkopen of kunnen laten maken. J&Y staat voor kwaliteit en dat betekend dat we ons niet met zaken bezig zullen houden als we er niet te technische of organisatorische expertise voor in huis hebben. Als we ons bezig houden met zaken die ook voor ons nieuw zijn, dan helpen we u niet met importeren uit China. Er is echter wel veel mogelijk en wij hopen dat u contact met ons op zal nemen, ook als de soor u gewenste dienst niet expliciet op de website beschreven staat. Door onze ervaring met zaken in China en daarbuiten kunnen we vaak een goede inschatting maken of iets mogelijk cq. haalbaar is, ook al zijn we er niet direct al mee in aanraking geweest. J&Y beschikt over een uitstekend zakelijk netwerk waar wij uit kunnen putten om informatie te vergaren.