English Nederlands
 
Laatste nieuws

Grondstof prijs in China

Voor zorgvuldig importeren uit China is inzicht in de beschikbaarheid van grondstoffen en inzicht in het verloop van prijzen belangrijk. Vergeleken met Westerse landen heeft China lage loonkosten. De grondstofprijzen zijn echter te vergelijken met de grondstofprijzen op Prijzen grondstoffen in China de wereldmarkt. Echter,door ingrijpen van de Chinese overheid om de economie te beinvloeden komen afwijkingen in het prijsniveau van grondstoffen veelvuldig voor. Loonkosten in China zijn laag, zodat grondstofprijzen een belangrijk aandeel in de kostprijs van een product  nemen. Hierbij een overzicht, dagelijks samengesteld door werknemers van J&Y. Open inzicht in de prijzen die J&Y gebruikt bij importeren uit China. Onder meer zijn de prijzen van roestvast staal (304 en Q235), gegalvaniseerde plaat, koper, aluminium, PP en ABS hier te vinden.  Voor vragen over andere grondstoffen in China kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Selecteer materiaal en periode voor de grondstof prijs in China:

Material
Period From calendar image To calendar image


 

 

Normaliter leveren we geen grondstoffen aan onze buitenlandse klanten. Daar is geen tussenpersoon voor nodig. Importeren uit China van gronstoffen kan rechtstreeks via gespecialiseerde bedrijven. We kunnen hier uiteraard wel in adviseren mocht dat nodig zijn. De enige grondstoffen die we aanleveren zijn om containers af te vullen om importeren uit China zo efficient mogelijk te doen. De grondstoffen komen dan aan bij de klant zonder extra transportkosten.
het presenteren van grondstofprijzen is belangrijk voor de klant en voor ons. Prijzen kunnen direct vergeleken worden, en staan altijd beschikbaar op de website