English Nederlands
 
Laatste nieuws

Import van koeling uit China

J&Y is de leverancier van turn-key oplossingen voor de koelingsindustrie vanuit China. We leverenCold dragon onderdelen, complete koelkasten en koelinstallaties. Klanten die importeren uit China zijn fabrikanten van consumentenkoelkasten, winkel koelinstallaties en industriële koelkasten en installaties. Onze producten worden ook gebruik in de autoindustrie en scheepsbouw. Daarnaast leveren we speciaaloplossingen voor de medische wereld of de derde wereld.

Dienstverlening bij importeren van koeling uit China

Door de specialisatie in koeltechniek zijn we in staat vergaand te begeleiden om een zo goed en goedkoop mogelijke dienst te leveren. Uitgekiende productieprocessen, supply chain management, logistieke oplossingen. Zelfs productontwikkeling kan grootendeels in China plaatsvinden, onze engineers zijn bijzonder goed opgeleid en zeer ervaren.

Koeling Business Unit

Voor koeling hebben we een speciale business unit opgericht. "JYT JYT Cooling business Services logoCooling Business Services". Uniek en het eerste handelsbedrijf in China dat zich specifiek bezighoud met de levering van componenten voor koeling. Importeren uit China kan bijzonder professioneel begeleid worden, J&Y levert wekelijk containers uit.

Bezoek onze website: J&Y Cooling Business Services. Op die website kunt u meer informatie vinden en voorbeelden van een aantal producten

J&Y zal iedere vraag die u heeft met betrekking tot de inkoop en productie van koelapparatuur in China professioneel beantwoorden. Onze expertise om zowel komplete systemen te leveren als onze expertise om onderdelen voor productie in kleine batches aan te leveren is uniek. Met ons is importeren uit China als zakendoen met een bedrijf in Nederland of België. Uitstekende gerantievoorwaarden en kwaliteitsgoederen. Er is echter 1 groot verschil. Wij zullen goedkoper zijn.

Wij gebruiken, letterlijk, tientallen gekwalificeerde leveranciers in China. U krijgt via ons toegang tot deze leveracniers en toegang tot een stroom van uitstekende goederen tegen een uitermate competatieve prijs.