English Nederlands
 
Laatste nieuws

Import onderdelen voor de scheepsbouw

Voor de scheepsbouw kan J&Y uit China een range van produkten en diensten leveren. J&Y heeft scheepsbouwkundig ingenieurs in dienst die in een aantal productgroepen zeer deskundig zijn. Vooral bijzonder sterk ontwikkeld is ons zakelijk netwerk in de scheepsbouw hetgeen J&Y geschikt maakt als partner voor verkoop, inkoop en uitbesteding. Importeren van onderdelen die nodig zijn voor de scheepsbouw in Europa is een belangrijke productgroep van J&Y. Import via J&Y maakt het voor u eenvoudig en efficient.

Scheepsbouw in China, een aantal productgroepen van J&Y:

  • Deuren, luiken en kleppen, ontluchters
  • Mechanical assemblies, laswerk, engineering
  • Verlichtingssystemen
  • Koelsystemen
  • Jachtbouw onderdelen
  • Fasteners

Er worden door ons veel halffabrikaten gemaakt die verder afgemaakt worden in het Scheepsbouw in China voorbeeldland van bestemming. Complete systemen en laswerk kunnen voorzien worden van de gewenste certificering. We zijn sterk in het zoeken van producten die, met slechts kleine aanpassingen, geschikt gemaakt kunnen worden voor verkoop in het buitenland. Wij kunnen de producent helpen met de upgrade.

Scheepsbouw in China expertise

De expertise van J&Y in het begeleiden van produktie en inkoop, maar zeker ook in de verkoop van onderdelen die nodig zijn voor de scheepsbouw gaat ver. J&Y heeft scheepsbouwkundige technici in dienst, en heeft een bijzonder uitgebreid zakelijk netwerk in China. Er is, letterlijk, niemand die wij niet binnen 1 dag kunnen bereiken. Zowel in de koopvaardij als de marine sector. Zeker voor verkoop een interessante mogelijkheid.

J&Y is in staat assemblages te laten maken, tekeningen aan te passen zodat produktie in China er beter mee overweg kan. J&Y heet ook de beschikking over een kwalitatief goed bestand aan technici die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld voor hydraulische systemen hebben we een aantal technici beschikbaar die voltijds werken aan hydraulische systemen. Als we het niet zelf aankunnen, dan weten we wie we in moet huren. Wij zijn zeer bekend met scheepsbouw in China en importeren via J&Y is zeker meer efficient dan zelf uw eigen inkoopkantoor openen in China.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen dan spoedig bij u langs op uw bedrijf in Nederland, of een door u gewenste locatie in China. Voor verkoop, produktie of inkoop van scheepsbouw onderdelen bent u bij J&Y aan het juiste adres.